Ontwerpen

ABS Webburo heeft een persoonlijke aanpak en maakt de website in 5 stappen.

1) We beginnen bij het functioneel ontwerp.

We denken met u mee, verdiepen ons in u en uw organisatie. Waarvoor gaat de website gebruikt worden, wat is de doelgroep en maken dan een functioneel ontwerp dat bij u past.

2) Daarna worden de webteksten gemaakt en gelijk nagedacht over de afbeeldingen die gebruikt kunnen worden.

De teksten kan u zelf aanleveren, waarna wij die zo nodig geschikt maken voor het gebruik op de website. Of de webteksten worden door onze tekstschrijfster geschreven na het afnemen van een interview. Het gemak van de laatste mogelijkheid is dat het u weinig inspanning en tijd kost, er wordt door de tekstschrijfster direct rekening met de zoekmachine optimalisatie gehouden. Voor de plaatjes is het min of meer het zelfde verhaal. De foto’s kan u zelf aanleveren, waarna wij deze geschikt maken voor de website.

3) Vervolgens komt het grafisch ontwerp.

Als de structuur bekend is en de teksten zijn geschreven, beginnen we met het ontwerpen van de website. Heeft u al een huisstijl dan wordt deze uiteraard verwerkt in het ontwerp. Het ontwerp is altijd uniek en passend bij uw bedrijf.

4) Het bouwen van de website

Is het ontwerp goedgekeurd, dan kan de bouw beginnen. Eerst bouwen we het ontwerp uit en daarna vullen we de website met de teksten en plaatjes. Daarbij zorgen we direct dat de website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. De website wordt gemaakt met WordPress, de meest gebruikte CMS voor het maken van websites. CMS staat voor Content Management System, een systeem waarmee het mogelijk is om de inhoud van uw website zelf aan te passen en te onderhouden.

5) De website gaat open voor het publiek.

De website gaat Live! Ons werk houdt niet op als de website live is. We zorgen er ook voor dat uw nieuwe website bekend wordt. We publiceren een persbericht en kunnen een aanvullende Adwordscampagne verzorgen.